Wera Vivaldi 570 Steel 4-Seasons

43,700.00 DKK

Produkt beskrivelse

Vivaldi 570 – 4-Seasons

Et unikt, fritstående helårstelt.

Vivaldi er fremtiden for den professionelle campist. Et fritstående telt, der kan være slået op hele året. Så er det slut med opsætning og nedtagning inden sommeren og vinteren. Og der er ikke længere en masse ting, der skal ud og ind af gemmerne. I behøver ikke engang tage Vivaldi ned, hvis I vil på tur med campingvognen. Stellet af firkantede 40/40 mm-profiler af aluminium sammen med et unikt system, hvor tag og vægge integreres med stellet, gør Vivaldi det til mest stabile og sikre valg.

Med en tagdug af kraftigt og belagt PVC-materiale samt vægge af TenCates unikke polyester med belægning, All Season Residential, er Vivaldi også ualmindelig let at vedligeholde. Tre døre i fuld bredde, ventilation og vinduer med myggenet i begge gavle sørger for god udluftning og giver flere møbleringsmuligheder. Alle vinduer har desuden vinduesklapper med lynlås, som gør det let at lukke teltet til, når man vil det.

Det vigtige indertag samt en specialfremstillet bagvæg, der har både vinduer og serviceluger, følger også med Vivaldi. Bagvæggen giver også mulighed for at vælge et telt, der er større end campingvognens karrosserilængde. Kraftige skumpudetætninger og en justerbar sluse mellem telt og vogn betyder, at Vivaldi kan anvendes til alle campingvogne. Vivaldi kan også med fordele anvendes til beboelsesvogne og autocampere.

Medfølgende udstyr: Termotag, bagvæg, Gardin Firenze samt vognkapper og paksække.

Vivaldi fås i tre størrelse, to med en dybde på 3,0 m og en med en dybde på hele 3,5 m.

Vivaldi, fremtidens telt, tilbyder den optimale løsning til behagelig og forenklet camping året rundt!

Vivaldi-helårsteltet fås i tre størrelser:
Vivaldi 570: 570×300 cm + baldakin 40 cm. Bagvæggens åbning er ca. 3,2 m.
Vivaldi 680: 687×300 cm + baldakin 40 cm. Bagvæggens åbning er ca. 4,4 m.
Vivaldi 720: 727×350 cm + baldakin 40 cm. Bagvæggens åbning er ca. 4,5 m

Den kraftige stelkonstruktion sammen med All Season-materialet gør Vivaldi til en sællert blandt helårsteltene.

Andre oplysninger

Farve
Stativ

Dybde
Bredde

Sæson

Brand

Køb til