Om oss

Teltverden – ingen er bedre til telte!

Vi er, hvad vi hedder – en verden af telte til campingvogne og autocampere. Vi går ikke på kompromis. Vi sælger kun fortelte til campingvogne og autocampere, og det er vi gode til! Hos os finder du alle førende brands.

20 år i 2015

Virksomheden startede i 1995 med en nem og enkel målsætning: At tilbyde campister, både dem med campingvogn og autocampere, det absolut bedste udvalg af fortelte til de absolut bedste priser, man kan få. Teltverden havde som mål at blive Sverige største specialiserede forhandler af fortelte, hvilket vi er nu og har været i mange år. Vi holder vi os hele tiden opdateret og udvikler os for at bibeholde vores position på markedet. Vi vil fortsat være bedst!

Fremtiden

Teltverdens koncept er unikt, ikke kun i Sverige, og derfor lanceres Teltverden i flere lande, og nu står de skandinaviske lande for tur. Vi lancerede den første webshop med fortelte så tidligt som i 2002, så Teltverden er nu en institution blandt svenske campister. Det er vores håb og mål, at vi snart er lige så kendte og populære i hele Norden.

Tak fordi du har læst med så langt

Vi håber nu, at du vil vælge os som leverandør af dit næste fortelt. Du kan være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan, for at du skal være fuldt tilfreds.

Velkommen!