Privatlivspolitik

INFORMATION VEDRØRENDE DINE PERSONOPLYSNINGER

Teltverden værner mest muligt om dit privatliv, og vi forsøger altid at beskytte dine personoplysninger maksimalt. Ved at godkende politikken på webstedet i forbindelse med køb eller ved at angive dine oplysninger giver du dit samtykke til behandling af dine personoplysninger i henhold til denne information.

Wera AB, 556412-1761, Bivägen 6, SE-663 41 Hammarö er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

HVILKEN TYPE PERSONOPLYSNINGER ER DER TALE OM?

Vi behandler og anvender de personoplysninger, som du har givet til os, eller som vi har indsamlet på webstedet via cookies. Det drejer sig om personnummer, navn, e-mailadresse, købs-, betalings- og ordrehistorik, betalings- og kreditkortnummer, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

HVORDAN ANVENDER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Oplysningerne kan blive anvendt til kundeundersøgelser, nyhedsbreve, identifikation, direct marketing, statistik og telefoninformation. Kontakt os, hvis du vil framelde dig markedsføringen. Desuden kan oplysningerne blive anvendt til at kunne give dig interessant information og til bl.a. at forbedre webstedet, betalingsløsninger og betalingsprocesser. Behandling med det formål at forbedre betalingsløsninger og betalingsprocesser kan omfatte behandling, hvor dine personoplysninger, bl.a. dit personnummer, overføres til andre virksomheder inden for vores koncern og til tredjepartsleverandører. Personoplysningerne kan i så fald også samkøres med oplysninger fra andre registre, f.eks. kreditkortoplysninger.

Dit personnummer vil også blive anvendt i forbindelse med køb efter ordre fra (eller på grund af krav fra) betalings- og kreditfirmaer, som har brug for dette til kreditoplysningsformål.

Det kan også betyde, at dine personoplysninger samkøres med andre registre, både inden- og uden for EU, samt at de overføres til (og anvendes af) andre virksomheder i vores koncern jævnfør ovenstående og i henhold til gældende love og regler. Oplysningerne kan også samkøres eller deles med myndigheder eller vores samarbejdspartnere samt betalingsformidlere og kreditfirmaer i forbindelse med betaling eller kreditoplysninger.

Ved at godkende politikken på webstedet i forbindelse med køb eller ved at angive dine oplysninger giver du dit samtykke til, at dine personoplysninger overføres til et land uden for EØS.

Såfremt hele eller dele af Teltverdens virksomhed sælges eller fusioneres med en anden virksomhed, kan dine personoplysninger overføres til vores rådgivere, en eventuel køber og dennes rådgivere og overdrages til virksomhedens nye ejer.

Vi anvender Googles annoncetjenester. Læs om Googles indsamling, deling og anvendelse af data her.

HVAD GØR VI FOR AT BESKYTTE DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi har udarbejdet sikkerhedsrutiner samt tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte dine personoplysninger, f.eks. certificeringsteknik til webbrowsere. Desuden anvender vi firewalls og antivirusprogrammer for at forhindre indtrængen. Adgang til områder, hvor personoplysninger opbevares, er begrænset og kræver legitimation.

Teltverden anvender bl.a. SSL (Secure Socket Layer), hvilket er en protokol til sikker overførsel af data via internettet (eller andre netværk). Du skal kontrollere, at SSL ikke er deaktiveret i indstillingerne til webbrowseren. For at forhindre uautoriseret adgang ved behandling af kontonummeret for dit betalingskort eller kreditkort anvendes også envejskryptering.

HVOR LÆNGE GEMMER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Hvis du har givet dit samtykke som registreret kunde hos Teltverden, gemmes dine oplysninger, indtil du ophæver registreringen – hvilket du nemt kan gøre. Såfremt du ikke registrerer dig som kunde, gemmes dine oplysninger, så længe det er nødvendigt i henhold til gældende lov eller for at opfylde vores forpligtelse over for dig, f.eks. ved garantiforpligtelser eller for at overholde leveringstider.

Dine oplysninger opbevares aldrig længere, en hvad der er tilladt ifølge gældende persondatalovgivning.

MERE INFORMATION VEDRØRENDE DINE PERSONOPLYSNINGER

Du har ret til en gang om året at få at vide, hvilke af dine personoplysninger der behandles, uanset hvordan de er indsamlet. Vil du have denne information, skal du fremsende en skriftlig og underskrevet anmodning til os via almindelig brevpost. Du kan altså ikke sende anmodningen via e-mail.

Teltverden vil sikre, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede. Såfremt nogen af de oplysninger, du har givet os, ændres, vil vi meget gerne have, at du sender os nye og korrekte oplysninger til info@taltvarlden.se. Du har ret til når som helst at anmode om, at personoplysningerne rettes, blokeres eller slettes.

Vi anvender ikke dine personoplysninger til direct marketing, hvis du ikke ønsker det. Du kan når som helst tilbagekalde et afgivet samtykke til behandling af personoplysninger.

VEDRØRENDE LINKS

Vores websted kan indeholde links til andre websteder. Denne privatlivspolitik gælder udelukkende vores websted. Når du via et link sendes til et andet websted, bør du læse den privatlivspolitik, der gælder for de pågældende websted. Bemærk, at Teltverden ikke påtager sig ansvaret for andre websteders behandling af dine personoplysninger.

Teltverden forbeholder sig ret til når som helst at foretage ændringer i denne privatlivspolitik, hvis ændringerne er nødvendige for at korrigere forstyrrelser eller for at overholde ny lovgivning eller opfylde tekniske krav. Alle ændringer vil blive offentliggjort på webstedet.

VI ANVENDER COOKIES

Teltverdens websted anvender cookies, dvs. små tekstfiler, der gemmes på den besøgendes computer, og som anvendes til at følge, hvad den besøgende foretager sig på webstedet.

Der findes to hovedtyper af cookies:

• en permanent cookie opbevares på din computer i et bestemt tidsrum.
• en session-cookie opbevares midlertidigt i computerens hukommelse, mens du er er en webside. Session-cookies forsvinder, når du lukker din webbrowser.

Teltverden anvender cookies til at forbedre webstedet for dig, f.eks. ved at tilpasse webstedet efter dine ønsker, valg og interesser. De hjælper også med at holde styr på, hvilke varer du har lagt i indkøbskurven, håndtering af dit køb, at du ikke skal logge ind igen på hver besøgt side, til at tilpasse vores tjenester, så du ser relevante reklamer og til at kunne opfylde vores forpligtelser ved køb.

Permanente cookies anvendes bl.a. til at opbevare dine eventuelle personlige indstillinger hos os, så du f.eks. slipper for at træffe en række valg igen, hver gang du besøger webstedet, samt til relevante oplysninger og markedsføring. Session-cookies anvendes bl.a. til at kunne registrere statistik for, hvordan webstedet anvendes.

Ved at godkende vores generelle vilkår og/eller denne privatlivspolitik og anvende vores websted accepterer du behandlingen af cookies i henhold til det her nævnte. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies, kan du blokere for dem i din webbrowsers sikkerhedsindstillinger. Du kan også indstille webbrowseren til, at du får et spørgsmål, hver gang vores websted forsøger at placere en cookie på din computer. Via webbrowseren kan også tidligere gemte cookies slettes. Se webbrowserens hjælpesider for flere oplysninger. Du kan endvidere når som helst slette cookies manuelt fra din harddisk.

Hvis du ikke længere vil anvende cookies, kan du blokere cookies i indstillingerne for din webbrowser. Du kan også indstille webbrowseren til, at du får en meddelelse, hver gang vores websted forsøger at placere en cookie på din computer. Du kan også anvende din webbrowser til at fjerne tidligere gemte cookies.

Hvordan du fjerner cookies afhænger af, hvilken webbrowser du anvender. Hvis du anvender en pc, kan cookies fjernes ved hjælp af genvejskommandoen [CTRL]+[SHIFT]+[Delete]. Fungerer det ikke, eller anvender du en Mac, kan du klikke på linket for den webbrowser, du anvender.

Bemærk, at vis du vælger ikke at anvende cookies, kan webstedet være mindre funktionsdygtigt. Du kan f.eks. ikke gennemføre et køb.